Kinderopvang WageningenPostbus 126, 6700 AC, Wageningen0317-412010informatie@kinderopvang-wageningen.nlhttp://www.kinderopvang-wageningen.nl/img/logo.png

doorstroom naar 7+ en 10+ groepen
Op het moment dat uw kind op een 4+ groep wordt geplaatst, plannen wij de opvang van uw kind al door naar de oudere groepen.

  • rond de leeftijd van 7 worden kinderen doorgepland naar een 7+ groep
  • rond de leeftijd 10 jaar worden kinderen doorgepland naar de 10+ groepen.

Per locatie zijn er verschillen bij het doorplannen:

  • De kinderen die op locaties Villa Beestenboel en het Klokhuis starten als zij 4 jaar zijn, stromen automatisch door naar de oudere groepen binnen deze locatie, omdat deze locaties alle verschillende leeftijdsgroepen in huis hebben.
  • BSO 't Kievitsnest en de Belhamel zijn BSO-locaties met verticale groepen. Kinderen, die hier geplaatst worden, kunnen hier blijven tot 10 jaar, daarna gaan ze over naar een 10+ groep, op de locatie, die gekoppeld is aan de basisschool van uw kind.
  • Voor de kinderen die op de overige locaties (BSO Pipeloi, BSO Ons Huis) starten, geldt dat zij zullen doorstromen naar de locatie, die gekoppeld is aan de basisschool van uw kind. 

U krijgt ongeveer 7 maanden van tevoren schriftelijk van de afdeling plaatsingen te horen op welke datum en naar welke locatie uw kind zal doorstromen. Wilt u liever naar de alternatieve  locatie  dan kunt u dit binnen één maand aangeven bij de afdeling plaatsingen waar gekeken zal worden of de wijziging kan plaatsvinden. U kunt overigens ook al eerder uw voorkeur voor de alternatieve locatie aangeven. 

tabel schoolkoppelingen

© Kinderopvang Wageningen 2021