Kinderopvang WageningenPostbus 126, 6700 AC, Wageningen0317-412010informatie@kinderopvang-wageningen.nlhttp://www.kinderopvang-wageningen.nl/img/logo.png

opvangmogelijkheden BSO

  • 40 weken pakket Bij het 40 weken pakket maakt u alleen gebruik van opvang tijdens de schoolweken en dus niet tijdens schoolvakanties en op schoolverlofdagen. U kunt vakantie- en of schoolverlofdagen indien nodig los afnemen. In dat geval ontvangt u hiervoor een aanvullende factuur.
  • full service pakket Bij het full service pakket maakt u gebruik van 52 weken opvang. De vakantie- en schoolverlofdagen die op uw vaste bso-dagen vallen zijn dan bij de prijs inbegrepen.

Welk van de twee pakketten voor u het meest geschikt is, zal afhangen van het aantal weken opvang dat u nodig heeft. U kunt op eenvoudige wijze uitrekenen wat het prijsverschil van de beide pakketten in uw individuele geval is. Zie hiervoor onder tarieven.

  • vakantieopvang  Als u geen vaste klant bent van één van onze BSO's, kunt u in vakanties wel gebruik maken van vakantieopvang.   De opvang is bedoeld voor schoolgaande kinderen. Er geldt een minimale afname van 6 dagen per schooljaar. Uw kind kan op werkdagen van 07.45-18.15 uur op de BSO komen spelen. In de vakanties is er juist extra tijd om er lekker samen op uit te gaan. Er worden in die periode veel activiteiten voor de kinderen georganiseerd.   
  • flexibele opvang BSO
  • incidentele extra opvang BSO  
© Kinderopvang Wageningen 2019