Kinderopvang WageningenPostbus 126, 6700 AC, Wageningen0317-412010informatie@kinderopvang-wageningen.nlhttp://www.kinderopvang-wageningen.nl/img/logo.png

opvangmogelijkheden BSO

  • 40 weken pakket Bij het 40 weken pakket maakt u alleen gebruik van opvang tijdens de schoolweken en dus niet tijdens schoolvakanties en op schoolverlofdagen. U kunt vakantie- en of schoolverlofdagen indien nodig los afnemen. In dat geval ontvangt u hiervoor een aanvullende factuur.
  • full service pakket Bij het full service pakket maakt u gebruik van 52 weken opvang. De vakantie- en schoolverlofdagen die op uw vaste BSO-dagen vallen zijn dan bij de prijs inbegrepen.

Welk van de twee pakketten voor u het meest geschikt is, zal afhangen van het aantal weken opvang dat u nodig heeft. U kunt op eenvoudige wijze uitrekenen wat het prijsverschil van de beide pakketten in uw individuele geval is. Zie hiervoor onder tarieven.

  • vakantieopvang  Als u geen vaste klant bent van één van onze BSO's, kunt u in vakanties wel gebruik maken van vakantieopvang.   De opvang is bedoeld voor schoolgaande kinderen. Er geldt een minimale afname van 6 dagen per schooljaar. Uw kind kan op werkdagen van 07.45-18.15 uur op de BSO komen spelen. Er worden in die periode veel activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Het vakantieprogramma wordt ruim van tevoren kenbaar gemaakt.   
  • flexibele opvang BSO
  • incidentele extra opvang BSO  
© Kinderopvang Wageningen 2021