Kinderopvang WageningenPostbus 126, 6700 AC, Wageningen0317-412010informatie@kinderopvang-wageningen.nlhttp://www.kinderopvang-wageningen.nl/img/logo.png

schoolvakanties 2020
schoolvakanties 2021

Tijdens schoolvakanties biedt Kinderopvang Wageningen opvang aan. Ruim voor de aanvang van iedere schoolvakantie wordt u via de app/het ouderportaal gevraagd de afwezigheid van uw kind tijdens de vakantie door te geven. 

In de schoolvakanties vindt de opvang op de eigen BSO van uw kind plaats. Het komt echter voor dat groepen of locaties bij een klein kinderaantal worden samengevoegd.
Alle locaties stellen voor de vakanties een gevarieerd activiteitenprogramma samen, dat in te zien is via het ouderportaal.


bij 40 wekenpakket:

  • Afmelden voor opvang: De vakantieopvang zit niet in het pakket, u hoeft zich dus niet af te melden voor de opvang in de vakantie.
  • Aanmelden voor opvang: Via de app/het ouderportaal onder 'aanvragen' kunt u aangeven op welke vakantiedagen u van de opvang gebruik wilt maken. Wanneer u de opvang voor de in de app/het ouderportaal genoemde datum aanvraagt, is de opvang gegarandeerd. De aangevraagde dagen worden apart gefactureerd volgens het betreffende dagdeeltarief.

bij full service pakket:

  • Afmelden voor de opvang: als uw kind niet naar de BSO komt, verzoeken wij u ivm de personeelsplanning vriendelijk om de afwezigheid van uw kind door te geven via de app/het ouderportaal.
  • Aanmelden voor de opvang: Via de app/het ouderportaal onder 'aanvragen' kunt u aangeven op welke vakantiedagen u van de opvang gebruik wilt maken.
    - op de vaste dagen is de opvang gegarandeerd en bij de prijs inbegrepen
    - heeft u extra dagen nodig? Wanneer u de opvang voor de in de app/het ouderportaal genoemde datum aanvraagt, is de opvang gegarandeerd. De aangevraagde dagen worden apart gefactureerd volgens het betreffende dagdeeltarief.

Voor beide pakketten geldt dat extra aangevraagde dagen uiterlijk 2 weken van tevoren kosteloos geannuleerd kunnen worden. 


vakantieopvang
U kunt, ook als u geen vaste klant bent van één van onze bso's, gebruik maken van vakantie opvang.  
De opvang is bedoeld voor schoolgaande kinderen. Er geldt een minimale afname van 6 dagen per schooljaar.

 

© Kinderopvang Wageningen 2021