Kinderopvang WageningenPostbus 126, 6700 AC, Wageningen0317-412010informatie@kinderopvang-wageningen.nlhttp://www.kinderopvang-wageningen.nl/img/logo.png

Inschrijvingen KDV, BSO en spelenderwijs
De afdeling plaatsingen regelt alles rondom uw inschrijving en de plaatsing van uw kind op één van onze locaties. Maar ook als de opvang begonnen is kunt u bij hen terecht, bijvoorbeeld als er wijzigingen in uw opvangsituatie zijn, als uw kind overstapt naar een andere groep of naar de buitenschoolse opvang of bij vragen over de factuur of de kinderopvangtoeslag.
U kunt de afdeling plaatsingen bereiken via e-mail of via ons telefoonnummer 0317-412010.

Volgorde van plaatsen
De volgorde van plaatsen wordt bepaald door de inschrijfdatum en een aantal voorrangsregels.

Plaatsingsovereenkomst
De afdeling plaatsingen neemt vier tot vijf maanden van tevoren (bij Spelenderwijs is dit twee tot drie maanden) contact met u op om de plaatsingsmogelijkheden te bespreken. Wilt u echter eerder informatie over uw opvangdagen, dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling plaatsingen.

Afspraken worden vervolgens vastgelegd in een plaatsingsovereenkomst. Door de overeenkomst te ondertekenen en te retourneren, accepteert u de plaats. Vanaf dit moment geldt onze opzegtermijn van 1 maand.

Kennismaken op de locatie
Voor de start van de opvang gaan u en uw kind vast kennismaken op de locatie waar uw kind geplaatst is. In een gesprek met een van de pedagogisch medewerkers wordt u geïnformeerd over allerlei praktische zaken en kunt ú de medewerker op uw beurt alles over uw kind vertellen. Tot slot wordt afgesproken wanneer uw kind kan komen wennen. 

 

© Kinderopvang Wageningen 2022