Kinderopvang WageningenPostbus 126, 6700 AC, Wageningen0317-412010informatie@kinderopvang-wageningen.nlhttp://www.kinderopvang-wageningen.nl/img/logo.png

inschrijven voor BSO
De inschrijving en plaatsing voor BSO verlopen niet automatisch. Rond de derde verjaardag van uw kind inventariseren wij of u gebruik wilt gaan maken van de BSO en ontvangt u het inschrijfformulier voor de bso.

welke bso-locatie?
Naar welke bso uw kind gaat hangt af van de basisschool die hij of zij bezoekt. Elke basisschool is gekoppeld aan een nabij gelegen vaste bso-locatie. Naast de vaste bso-locatie is er per school ook één alternatieve bso-locatie aan de basisschool gekoppeld. Het overzicht van koppelingen vindt u hier.
De koppeling biedt verschillende voordelen; door de korte afstand tussen school en bso-locatie kunnen de kinderen in principe lopend door de eigen groepsleiding worden opgehaald en blijft de reistijd kort. Er is een goede samenwerking met de basisschool mogelijk: wanneer de school gesloten is, tijdens vakanties of schoolverlofdagen, gaat de gekoppelde bso open.

 


© Kinderopvang Wageningen 2021