Kinderopvang WageningenPostbus 126, 6700 AC, Wageningen0317-412010informatie@kinderopvang-wageningen.nlhttp://www.kinderopvang-wageningen.nl/img/logo.png

Missie
Kinderopvang Wageningen is een stabiele en vertrouwde kinderopvangorganisatie voor kinderen en ouders, de gemeente en overige belanghebbenden. We vormen een vast ijkpunt in Wageningen als het gaat over de opvang van kinderen. We zijn betrokken en professioneel. Samen met kinderen, ouders en medewerkers hebben we een veilige en fijne speel- en ontwikkel plek gemaakt.

Visie
Kinderen, ouders kunnen blijvend rekenen op een stabiele, vertrouwde en veilige kinderopvang. Zij voelen zich thuis bij ons en komen met plezier naar de kinderopvang.  We creëren een natuurlijke groene omgeving, waarbij buiten spelen, bewegen en gezond leven voor de kinderen vanzelfsprekend is. Dit past bij Wageningen en haar inwoners. De stabiliteit die we nastreven komt ook terug in de relatie die we opbouwen met kinderen, ouders en medewerkers. Wederzijdse betrokkenheid is voor ons belangrijk in deze relaties. Onze mensen verstaan hun vak en delen hun kennis. 

Onze visie op hoe we bovenstaande missie willen invullen, vertaalt zich naar onze drie kernwaardes.

Duurzaamheid
Vanuit de onlosmakelijke relatie tussen Mens – Milieu – Maatschappij willen wij onze activiteiten zoveel mogelijk maatschappelijk kunnen verantwoorden. Duurzaamheid is hierbij het sleutelwoord.   
Wij willen kinderen bewust maken van het belang van het verantwoord en duurzaam omgaan met alles waar we mee te maken hebben. Daar kun je immers niet vroeg genoeg mee beginnen.
Daarnaast willen wij als organisatie in het kader van verantwoord ondernemen een bijdrage leveren aan de sociale en economische ontwikkelingen binnen Wageningen door bijvoorbeeld mogelijkheden te bieden voor vrijwilligers en re-integratie-
trajecten, aandacht te geven aan loopbaanbeleid en ontwikkeling van medewerkers en het optreden als leerbedrijf.  

© Kinderopvang Wageningen 2021