Kinderopvang WageningenPostbus 126, 6700 AC, Wageningen0317-412010informatie@kinderopvang-wageningen.nlhttp://www.kinderopvang-wageningen.nl/img/logo.png

Visie
Wij bouwen aan een zelfbewuste generatie die samen de wereld tegemoet treedt vanuit nieuwsgierigheid en betrokkenheid. 

Missie
Dit doen we door kinderen een veilige en inspirerende plek te geven waarin we ze aanmoedigen om vanuit een open en onderzoekende houding zichzelf, anderen en hun omgeving te ontdekken en zich voor te bereiden op de wereld van morgen.

Duurzaamheid
Vanuit de onlosmakelijke relatie tussen Mens – Milieu – Maatschappij willen wij onze activiteiten zoveel mogelijk maatschappelijk kunnen verantwoorden. Duurzaamheid is hierbij het sleutelwoord. Wij willen kinderen bewust maken van het belang van het verantwoord en duurzaam omgaan met alles waar we mee te maken hebben. Daar kun je namelijk niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarnaast willen wij als organisatie in het kader van verantwoord ondernemen een bijdrage leveren aan de sociale en economische ontwikkelingen binnen Wageningen door bijvoorbeeld mogelijkheden te bieden voor vrijwilligers en re-integratietrajecten, aandacht te geven aan loopbaanbeleid en ontwikkeling van medewerkers en het optreden als leerbedrijf.  

© Kinderopvang Wageningen 2022